Gå til innhold
  • Bli medlem

Jaktfall

Aktiv medlem
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om Jaktfall

Jaktfall sine prestasjoner

Newbie

Newbie (1/14)

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Vi er der ja, go Det lukter litt når du ikke har sendt meg en mail. DU kan faktisk jobbe i bransjen og ønsker å sverte oss, når du ikke sneder meg en mail og presenter deg. Det er min konklusjon, god sommer. Mvh Bjørnar. Admin: Du må gjerne slette meg, Jeg er ferdig på denne siden kjenner jeg. Jeg forsøkte bare å bistå de som mente seg dårlig fulgt opp av Jaktfall. Videre så bør forum forlange at innlegg som kritiserer en butikk, legges ut under fullt navn, så man som bedrift har sjans til å rydde opp, og at man unngår personer med onde hensikter.. Mvh Bjørnar Nestangen.
  2. Jeg sa vel aldri at du hadde havna i spam? Jeg spurte om du var sikker på at det ikke var tilfelle. Stor forskjell. og i de tilfellene mail har havnet der, så har jeg sendt en skjermdump av det, nettopp for å bevise vår uskyld. Så nei, det er ikke en hvilepute som du indikerer. Men så lenge du ikke har sendt meg en mail nå, som jeg spurte om, så jeg kan forsøke å finne ut av dette, antar jeg at du ikke ønsker noen hjelp eller forklaring. Da legger jeg dette bare dødt. Jeg forsøkte bare å hjelpe, ikke å starte en diskusjon om bedriftens rutiner. Vi MÅ ha et mailsystem som fjerner mest mulig fare, det er enorme mengder spam som blir silt bort. Da gjør jeg dette enkelt: de aom ønsker hjelp fra oss, som leser i denne tråden, kan kontakte oss på maiø [email protected] eller sms 48483870 (Den blir da svart på til mandag, det er ferieavvikling og kun en time til stengetid i dag, og jeg er på reisefot selv. Så går jeg ut av forumet, takk for meg. God sommer mvh Bjørnar/ Jaktfall AS
  3. Er du bombesikker på at ikke mailene dine har havnet i vår spam da?😊 Det er derfor jeg vil at du sender en mail til oss, så jeg kan finne ut av hva som har skjedd. Oppgi også i mailen hva du har i hyllen, så ser jeg på det. God helg, Mvh Bjørnar. [email protected]
  4. Veldig enig med ditt resonnement. Mvh Bjørnar / Jaktfall AS.
  5. Alternativt så sender du meg en mail med navnet ditt, så jeg får sett hva dette dreier seg om. (Gjerne også en link på mail til kammeret der du mener en av våre sponsede hetser noen som klager på oss, slikt er ikke ok.)
  6. Og angrefrist/retur er lovpålagt, du kunne bare sendt retur, og et par setninger med spørsmål om hvorfor ikke mail hadde blitt besvart. (Det hadde jeg gjort.) Mvh Bjørnar.
  7. Du må gjerne sende meg en epost, [email protected] så jeg uansett kan se hva som gikk galt den gangen, vi har hele tiden fokus på å forbedre oss. (Og som nevnt ovenfor, en sms på vår jobbmobil blir fulgt opp, den kan ikke havne i spam blandt annet.) mvh Bjørnar.
  8. Til trådstarter Fenrisfrøya. Jeg fant dette forumet helt tilfeldig, men kjenner meg ikke igjen i hvordan du omtaler oss. Om du ikke fikk tak i oss på telefon, (vi pleier å ringe opp ubesvarte.) sendte du sms og ba oss om å ringe deg opp igjen? (Det er vanlig mobil med sms mottak også.) 48483870. Kan du oppgi fullt navn istedenfor bare ditt alias, så jeg kan gå igjennom all mail og se hva dette dreier seg om? Forbudt å omtale Jaktfall negativt? Slettes ikke, det er det da ingen som kan bestemme, det er derfor det bla. finnes Google Review og Trustpilot. Hvor står det skrevet? Mvh Bjørnar Nestangen. Innehaver av Jaktfall AS.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.