Jeg ser at det er mange tråder her inne som går på disse emnene og har lest mange av disse. De har ført meg i en form for retning, men jeg er fortsatt usikker på hvor jeg skal legge lista.
Jeg vurderer å oppgradere turkjøkkenet. Per nå har jeg et sikkert 20 års gammel trangiasett og kjelesett fra eagle. Jeg lager gjerne mat både på bål eller annen varmekilde, og har nå kun en enkel gassbrenner som skrus på gassflaska, noe jeg syns gjør hele "kokeanordningen" høy og ustabil.
Tanker jeg generelt har gjort meg:
- Jeg har få turer i veldig mange minusgrader, så jeg tenker at gass holder for mitt formål. Men hvilken brenner?
- Kjeler og stekepanner bør være non-stick og ikke slå seg så lett. (her tenker jeg at maks et par kasseroller og ei stekepanne er nok 1-2 pers)
- Jeg liker sett som en kan komprimere og stable inni hverandre, og som tar minst mulig plass.
- Det er en fordel om settet kan brukes både på bål og gass.
- Lav vekt er veldig fint, men jeg skjønner så langt at det er vanskelig å få i pose og sekk. Jeg synes god mat er viktig på tur, og jeg tenker at jeg overlever om det er et godt sett selv om det ikke er det letteste på markedet.
Noen som har gode tanker og ideer og erfaringer og dele?