Gå til innhold
  • Bli medlem

Krankman

+Støttemedlem
  • Innlegg

    1 208
  • Ble med

  • Dager vunnet

    25

Krankman vant dagen sist 6. februar 2023

Krankman hadde mest likt innhold!

Om Krankman

  • Bursdag 1. januar

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Krankman sine prestasjoner

Mentor

Mentor (12/14)

  • Reacting Well Sjeldent
  • Dedicated Sjeldent
  • First Post
  • Posting Machine Sjeldent
  • Collaborator

Nylige merker

1,5k

Nettsamfunnsomdømme

  1. Jeg har flere ganger tenkt at, ja jeg vil markere meg og være synlig med orange Norrønajakke, gult og rødt helsport telt, men hver gang jeg bruker signalfarger i naturen ønsker jeg at jeg var mer diskret. Så nå har jeg endelig landet på at jeg er en diskret fyr ute i naturen og velger farger deretter. Refleksvest har jeg alltid i topplokket på sekken. så trenger jeg å bli sett skal det la seg ordne (om jeg ikke svimer av før jeg får fram vesten).
  2. Off topic men litt on topic: Kjøle pipa med denne (som er utsolgt).
  3. Dun er mest komfortabelt i tillegg til lett og lite. Ingen i min familie gidder syntetsoveposer lenger.
  4. Helsport har telt i outleten til ok priser. Helsport Outlet
  5. Jepp produseres av Aclima.
  6. Lars Monsen Anarjohka ullundertøy, terningkast 6 fra meg. Brukt det i 8 år elns på jakt og turer.
  7. Nå er 47km/t kun 13 meter pr sekund. Så en "Storm test 47 km gusts" som filmsnutten sier er dette langt fra. Liten storm er fra 21 meter pr sekund.
  8. Jeg er like høy som deg tshansen og har et Hubba Hubba NX 2 i hus. Det er langt nok hvis jeg ligger diagonalt ellers ikke. Liggende på rygg i normal liggeretning er det for kort selv uten sovepose og selv om jeg legger godviljen til. Jeg tar inn i hode og fotende samtidig. Til tross for temmelig rette endevegger de første 30 cm opp fra gulvet. Grunnen til at jeg har det likevel er at dattera har dette som sitt foretrukne telt. Svarer ikke på spørsmålet ditt om den nye versjonen, men bekrefter dine antagelser om versjonen som har blitt solgt til nå.
  9. Ingenting. Telefonen (iPhone) tåler litt vann. Enig med tshansen i at Quadlock kan være litt kronglete å klikke på plass, men ikke et stort problem synes jeg. Jeg har også god erfaring med Ram X-grip. Den kan du evt kombinere med vanntett etui.
  10. Mange av oss med motorsykkel liker mobiltelefonen montert med QuadLock på styret. De har tilsvarende utstyr til sykkelbruk. Google Maps er fint på tur. Legger opp ruta på pc/laptop og overfører sømløst til mobil. https://www.quadlockcase.eu/collections/shop-cycle
  11. Nestoren innen norsk friluftsliv og særlig alpint friluftsliv, Nils Faarlund som har brukt knikkers daglig siden 1967, sier i denne artikkelen hos DN (krever innlogging): "Han forteller om samer, sherpaer og inuitter, naturnære folk, som alle bar en form for knebukser. I Alpene har også nikkers vært vanlig. Birkebeinerne brukte for eksempel et nikkersaktig konsept, surret bjørkenever rundt leggene." "Uansett hvem som bruker nikkersen, så vil den skape en isolerende luftlomme over kneet, forteller Faarlund. I tillegg gjør nikkers det lekende lett å løfte bena høyt, som man må i klatring, eller når man skal gå i bratt terreng." Og mange andre gode poenger om knikkers står også å lese i nevnte artikkel. Jeg bør vel egentlig kjøpe meg en selv...
  12. Flotte bilder og tekst og litt om teltet i tillegg. Ti tomler opp herfra!
  13. Jeg er aktiv kosefyrer alle vintermånedene og har ganske mange timer med Whisperlite. Aldri opplevd det du beskriver her. Ei heller med de andre MSR som er bråkebrennerne. Eller Omnifuel II for den saks skyld. Bruker kun alkylat.
  14. Enig med Gabs88. Ser ut som en glassfiberstang fra 70-80 tallet.
  15. Jfr dette øks vs kniv pratet... Noen av oss har null økseinteresse. Jeg feks har nå hatt en Gränsfors Villmarksøks i 4 år uten å ha prøvd den en eneste gang fordi det viste seg at jeg ikke er interessert i økser! Jeg digger derimot å batonere med kniv. Det gir meg kos og sjelefred. Har en kasse full av kniver som jeg tar frem nå og da når jeg er alene hjemme og legger ut over stuebordet. Slutt å mase om disse øksene 😉
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.