Ser det er kommet menge svar mens jeg har vært vekke🙂 er i all hoved sak snakk om telt, kanskje noen netter under åpen himmel vis været tillater det.
lurer veldig på å dra frem tørkeren fra boden igjen å gjøre et nytt ærlig forsøk på tørking. Men er litt usikker på hvordan re-hydrering av diverse ting vil påvirke smaken av det. samt hvordan er det å tørke ferdig kokte grønsaker (gulerøtter, brokkoli, løk osv) for jo mer som er ferdig å kun trenger varmt vann jo bedre blir det på brenner å mindre brennstoff som må bæres med 😉
er det noen som har noe erfaring med å tørke annet kjøtt enn biff, tenker da i retning av kylling og svin.
tenker jeg må begynne å sette opp noen oppskrifter der jeg prøver meg fram med hvor mye som må til for å holde kroppen i live etter en del timer på beine. noen her på det store vidden av et Forum som kanskje kan hjelpe meg med en ca nærings liste som bør være i retten, tenker da på antall karb, fett, protein osv.