Gå til innhold
  • Bli medlem

Mari3

Aktiv medlem
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om Mari3

Nylige profilbesøk

644 profilvisninger

Mari3 sine prestasjoner

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nylige merker

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Skal gå tur i dette området her etterhvert: Tyin - Sletningsbu - Sulebu - Bjordalsbu - Iungsdalshytta - Kongshelleren -Geiterygghytta - Finse Hvilket/hvilke kart anbefaler dere? Helst i målestokk 1:50.000
  2. Hei. Takk for svar. Jeg tenker å gå når dnt hyttene er åpne, og sporet er kjørt. Jeg er ikke så erfaren med ski på fjellet, så vil helst gå i sesongen. Ser at hyttene åpner i i midten av februar. Tenker å gå etter det. Jeg har vanlige skisko og ski, ikke fjellski.
  3. Planlegger en skitur på Hardangervidda i feb-mars. Planen er å gå fra hytte til hytte. Er det noen som har tips til tur på mellom 5 og 8 dager? Jeg skal bruke kollektivtransport, da jeg ikke har noen god vinterbil, så må kunne gå tog(evt buss) ved destinasjon og start. Jeg er vandt med ski på beina, og veldig aktiv av meg. Så kan nok gå ett stykke om dagen. Har sett på turene dnt har lagt ut, men usikker på om dagsetappene passer meg. De virker litt korte. Link under https://ut.no/turforslag/115972?_gl=1*f9ma0q*_ga*MTc0NzMyODMzMC4xNjY2MTU5NzEx*_ga_63XYTWFZRL*MTY2NjM3MTg5OC42LjAuMTY2NjM3MTg5OC4wLjAuMA.. Usikker på åssen høydemeter er der oppe, mellom dnt hyttene? Aldri vært på Hardangervidda før. Noen som he erfaringer? En annen ting jeg lurer på, er om det funker å gå med vanlige ski og skisko, eller må det fjellski til? Til sist, dere som har vært mye på fjellet på vinteren, hva er lurt å ha med i sekken, hvis vi ser bort i fra det åpenbare, som mat, skift, sovepose , førstehjelpsutstyr osv ?
  4. Mari3

    Førstehjelp

    Gnagsår plaster,plaster og rensevann
  5. Hei. Jeg skal til Jotunheimen snart. Har sett meg ut en rute jeg har lyst til å gå, og lurer på om jeg har nok tid til å rekke det. Begynner turen fra Gjendesheim. Har lyst til å gå gjendesheim - glitterheim - Glittertind - tilbake til glitterheim - memurubu - Besseggen - Gjendesheim. Er dette overkommelig på tre og en halv dag? Jeg skal ha på meg stor sekk hele tiden,jeg legger ikke noe utstyr fra meg noe sted for gå topptur. Så det må selvfølgelig regnes med.
  6. Hei. Har planlagt en rundtur i Rondane i slutten av juli. Turen starter ved spranget(mysusæter) - rondvassbu - går til sti skillet mot veslesmeden - veslesmeden - tilbake til sti skillet - dørålsæter - Bjørnhollia - Rondvassbu - spranget. Vi skal overnatte 4 netter i telt. Det står at vi må gå via rondhalsen, går dette bra med hund? Har planlagt å telte like ved sti skillet første og andre natten, ved dørålsæter tredje natten, og ved bjørnhollia fjerde natten. Er det greit å telte i disse områdene? Noen med erfaring i dette området, tar gjerne imot tips. Med tanke på hund, fine teltområdet(helst i nærhet av vann/elv) ++ hilsen en uerfaren fjellvandrer
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.