Kan ikke du si hva du ikke kan spise? Jeg har mange allergier og en del intoleranser selv og vil gjerne ha noen å utveksle ideer og erfaringer med. Selv kan jeg overhodet ikke spise gluten, alle kornsorter, mais, soya, erter, løk, nøtter, eggehvite, gjær. Spiser havregryn på tur siden jeg ikke blir såå dårlig av de. Enkelte grønnsaker kan jeg tåle varmebehandlet men ikke rå, men intoleransene er egentlig uvesentlige siden reaksjonene på enkelte av de er så små at jeg kan gjøre slike unntak innimellom.
Siden jeg ikke kan spise en eneste ferdigpose, tørker jeg en del mat. Det er helt ok egentlig, men herregud det hadde vært lettvint med en realpose i ny og ne! Jeg lager og energibarer, krydderblandinger, frokostblandinger, "brød" og slikt selv, spiser mye hurtigris og tørket kjøtt og spekepølser om jeg ikke orker å tørke noe på forhånd.
Forøvrig syns jeg ikke det er nødvendig å være så kvasse, for det finnes allergikere som er så plaget. Men det er viktig å skille mellom allergi og intoleranse.