Gå til innhold
  • Bli medlem

PerOve

Passivt medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av PerOve

  1. Om jeg tænker efter, så tryner jeg nok en gang eller to på en uges ophold i fjeldet, og vil derfor være lidt nervøs for at bære kamera helt ubeskyttet. Det vil i givet fald gøre, at jeg bevæger mig endnu mere forsigtigt. Jeg anvender en kamerataske som denne:

    http://products.lowepro.com/product/Toploader-Zoom%2045%20AW,2203.htm

    Jeg bærer tasken med rem over venstre skulder, så den hviler på maven til højre. Tasken åbnes med lynlås og man får kamera frem ret hurtigt. Tasken med kamera, objektiv og ekstra batteri vejer 1,6 kg.

     

     

    Jeg har en bag av typen Caselogic (http://www.caselogic.com/en-us/us/products/camera-cases/view-all/medium-slr-camera-bag-_-slrc_-_202_-_black)med et stort rom i midten som rommer et kamerahus DSLR med påsatt objektiv, og to “sidelommer” med plass til enten ytterligere to objektiver eller ett objektiv og et lite stativ. I hempene har jeg satt på to karabinkroker. På min lille dagstursekk har jeg også satt på karabinkroker på remmene. Dermed klipser jeg bare kamaerabagen foran på magen. Fordelen med dette er at kameraremmen ikke ligger og gnager rundt nakken. Vekten av kamerautstyret hviler på skulderremmene, og kameraet er godt beskyttet og samtidig svært lett tilgjengelig. Jeg gidder sjelden å zippe igjen lokket.  Skulle jeg falle forover er kamerabagen godt polstret i bunnen.

     

    Kjempeløsning:-)

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.