Gå til innhold
  • Bli medlem

Vinnerliste

Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 18. juli 2024 i alle områder

  1. Jeg har tidligere kjøpt Staika, Allak og UL-orion, uten å bli fornøyd. Så når det nå var kjempetilbud på et Orion Extreme i rett farge (dark lava), så slo jeg til. Skulle bare ha kjøpt det for tre telt siden, når jeg skulle erstatte et utslitt et. Så er det en annen sak at det som faktisk kom var grønt 🤮, så da gikk det rett i retur. Mulig jeg burde legge det i ikke kjøpt-tråden også, men. Jeg slo hvert fall til. Jeg trodde jeg var den lykkelige eier i flere dager, til det ankom. 🤣
    4 poeng
  2. Takk alle for hjelpen. Jeg satte av gårde fra Lindesnes for en uke siden, og legger ut daglig video på YouTube ( https://www.youtube.com/@ChrisOnABicycle) hvis noen er interesserte i å følge med. Ser at du allerede har funnet meg rayun/saktetur elgen, takk for tipsene. Jeg har med en del reserveredeler. Sykkelen har Campagnolo gir/bremse og det ser ikke ut til at det er enklet å få tak i her i Norge. Hvis det skulle gå gærent med hjulet (ikke bare dekket), så er det problem.
    2 poeng
  3. Telt er viktig og man trenger alltids fler (n+1). Ser hvor de har modellen til Trollspiret fra. Dette er mitt Helsport Summit, kjøpt midt på 90-tallet. En duks telt i mikrofiber med plass til 2. Totalvekt 2,2kg.
    2 poeng
  4. Der vil nok alltid være noen som starter salget med en gang de får knivene i butikken. Slik er det jo rundt de fleste produkt, bortsett fra de virkelig store hvor det straffer seg å bryte embargo eller hva det heter. Jeg tror faktisk det har sirkulert prototyper og messe kniver av modellen Nordlys i nesten et år. Uten at den har hatt navnet Nordlys. Jeg har sett masse bilder og de var tidlig ute å snakke om at de hadde startet arbeidet med en ny litt mindre modell. Man ser jo i markedet at Gerberg, Mora Wit, Helle Temagami, Castrøm no.10 etc er kniver av størrelse som er veldig populær og riktig for de fleste. Nord blir nok litt for stor for mange for å være en skikkelig allrounder. Personlig har jeg sjeldent hatt det så mye kos med en kniv som Nord (det høres ikke bra ut, jeg vet) 😅
    2 poeng
  5. Dagens turmål var Nordre Bolnatinden 1389 moh. på Saltfjellet. De fleste toppene på Saltfjellet er avslepne og kjedelige, men ikke denne. Toppen har en spesiell form og er et landemerke på Saltfjellet. Oppstart fra Polarsirkelsenteret ved E6. Slak stigning, men litt bratt på slutten. Dette er en enkel topp for de fleste. Tur/retur ca. 10 km, tidsbruk mere enn 4 timer alt etter form. Temperatur 20 grader, litt vind og sol i dag. Toppen er litt til høyre for midten: Her krysser jeg polarsirkelen, markert med to store varder midt i bildet: Strengt tatt er vel polarsirkelen langt bak ryggen til fotografen, for den beveger seg 14,25 m per år mot nord. Mot nord, Semskadalen: Mot sør: Mot nord:
    2 poeng
  6. https://www.skittfiske.no/rapala/169742/rapala-team-esko-f-7cm-dmn-langtkastende-og-flytende-wobbler?channable=056dcc6964003136393734322f&gad_source=1 RDT ser ikke ut til å være tilgjengelig, DMN er ikke så langt unna. Med tanke på alternativer, jeg liker Duo sine. https://sportenbeitostolen.no/produkt/duo-spearhead-ryuki-71s-peach-gold-yamame/ Ikke helt samme farge men hvis du vil ha noe som kaster bra så er den samme str og veier vesentlig mer, så vil kaste bedre.
    1 poeng
  7. Staika er for stort for meg, det tar så mye plass at jeg har ikke giddet å ha det med i kajakken en eneste gang. Orion II UL er lettvekts, og de løsningene for å spare vekt liker jeg ikke. Som at det er full gjennomtrekk det ikke går an å stenge for, da dørene er i netting. Iskaldt. Så kommer det også kun i grønt, og jeg liker ikke grønt. Har brukt det på noen få turer, og hver gang jeg ser bildene fra den turen irriterer jeg meg grønn over at jeg hadde det teltet med, på ellers fine bilder. Allak er vel det nærmeste Orion, der irriterer det meg 1. at jeg ikke får åpnet døra med en hånd, da det er flere glidelåser som møtes, istedenfor en lang. Komlete! I tillegg henger de og skrangler mot hverandre. Så er det også laget sånn at når du skal inn i regnvær, så kommer det mye mer vann på innerteltet enn Orion, der du vel egentlig kan sitte med døra åpen, dersom det ikke regner sidelengs. Jeg synes også inngangene er bedre plassert, hadde aldri problemer med hvordan jeg skulle sette teltet for å få inngangene fornuftig vei med Orion, men Allak synes jeg aldri det passer. Kort oppsummert. Orion Extreme har de detajene jeg liker, rett og slett. Ellers er jo de andre også gode telt, jeg bare liker Orion ex bedre. Så da er det teit å ikke ha det.
    1 poeng
  8. Det er nok lurt å holde seg på østsiden av vannskillet, hvor det er mindre bratt. Rondane har snilt terreng. Fine turer fra Høvringen og Mysuseter, for eksempel. Eller kjøre inn Grimsdalen til Grimsdalshytta eller Dørålseter. Det er høye fjell om man ønsker det, men også veldig fine turer i dalene. Venabygdfjellet er også snilt.
    1 poeng
  9. Hei "Bigfoot" Jeg var innenom fabrikksutsalget hos Brusletto på Geilo. De er kjøpt opp og produksjonen flyttes - ikke til KIna! - men til Ringebu. Trist for Geilo å miste den gamle smedevirksomhet. Ut over diverse kniver har de også sko og støvler på opphørssalg!! De selger Alpina fjellstøvler, hvis passform jeg ikke kjenner eller prøvde - smale antar jeg ut fra skiskoene?! Men de har også både tursko og lette trekkingstøvler fra "Joe NImble" sko. Disse er fotformet og romslige om tæerne og med noenlunde "høyde" Fler ulike tursko og støvler, men dessverre ikke i min str. 46, Jeg prøvde 47/48, men de var jo for lange! De har både damestørrelser og herre str, men altså ikke 46. Det virker som bra kvalitet, visstnok fra Canada? Så hvis noen bigfoot kommer innenom Geilo i dagtimene er det sjangse for å finne noe romsligt - eller en kniv da, til utsalgspris. Elgen
    1 poeng
  10. Jepp. De lager også i Dyneema hvis du ønsker det. Andre som lager i Silpoly er Yama Mountain gear, Six Moon Designs og tror Tarptent lager ett telt i det. I Europa tror jeg det er en produsent som heter tipik, og mener å ha lest at også trekkertent lager noen telt i silpoly.
    1 poeng
  11. Ettersom jeg ikke hadde nok telt fra før (går det an?), så slo jeg like greit til når Helsport Trollspiret 2 kom til salgs til en fin pris på Finn. Det er et telt jeg har sett litt på tidligere, og som virker som et fint vintertelt for én person (muligens to), dog uten særlig stort fortelt. Vurderer nå å supplere med doble stangkopper og et ekstra DAC-stangsett (et sett Yunan Air Hercules FC fulgte med), men det vil fort koste det dobbelte av det jeg betalte for selve teltet (som var 800 kr pluss frakt) 😅 Mye telt for pengene uansett!
    1 poeng
  12. https://asnes-academy.com/fjell-og-sikkerhet/fyring-av-brenner-vinterstid/ Åsnes sier 2,5 dl per person per dag. Jeg tenker det er et godt utgangspunkt. Med mindre man er gramjeger så spiller det ikke så stor rolle om man sitter igjen med 0,5 liter bensin når turen er slutt. Hvis du tar med 2 liter så har du for en dag ekstra om du skulle bli værfast. Ellers er det jo hytter på Hardangervidda hvis alt går til helvete.
    1 poeng
  13. Siden det var meldt mye regn lørdag og søndag så ble det tur til Solhomfjell etter jobb på fredagen. Liker faktisk å gå turer på ettermiddag og kveld mens solen er på vei ned, enn tidlig på dagen når sola står og steiker som værst. Det har sin sjarm å få med seg sola som går ned, finere opplevelse og fint lys. Ble og første testtur for det nye kameraet, så ble tatt en del testbilder Canon 6D mkII m/ 24-105mm f4.0L IS mkII (1550gr). Hadde og med Canon 400mm f5.6L i sekken (1250gr). Ute av skogen og man ser tårnet på Solhomfjell på horisonten. Overasket over motlysegenskapene til 24-105. Sola er i bildet, men svært lite "flares", og motivet er klart og fint. Blir en annen dybde i bildene, kontra å bruke mobilen.. Motlys igjen.. ikke noe å klage på.. (f22 for å få stjerneeffekten på sola) Kvenntjønnane, 105mm: Kvenntjønnane, 400mm: Kjekt med skjerm som kan vries og vendes på, så man slipper å ligge å kave på bakken når man vil ta bilder fra lave perspektiver, bare sette seg på huk eller bøye seg litt og holde kameraet lavt for å fange motivene.
    1 poeng
  14. Dagens turmål var Høgstjerna 820 moh. i Gildeskål kommune. Lengde 12 km t/r , 5 timer. Pent vær, sol, over 20 grader og vindstille. Startet på Forstranda, ved havnivå. Turmålet stikker opp i bakgrunnen: Turmålet var pukkelen til høyre: Litt nærmere, måtte på baksiden av toppen til venstre: Nesten oppe, puh, her var det mye motbakke: Fra toppen, utsikt mot vest: Mot nord, Fugeløya. Til vestre skimtes såvidt Christian Radich som har ankret opp: Fjellet sett fra sør, fra fv. 17:
    1 poeng
  15. Dagens turmål var Eidetinden 1020 moh. på Kjerringøy i Bodø. Lengde t/r ca. 6,4 km, jeg brukte litt over 4 timer. Det var fint vær, 18 grader, vindstille og sol. Her får man flott utsikt for relativ liten innsats. Eidetinden: Mange flotte tinder mot øst: Mot sør: Mot vest, Strandåtinden nest nærmest. Den er kjent i klatremiljøet som en utfordrende topp å bestige:
    1 poeng
  16. Jah da, men... Det mente en faktisk ganske flink ekspedient i XXL Hønefoss også - og kanskje med en viss rett. Men jeg fikk knap nok Merrel skoen på foten. Så fant han en Salomon X-ultra i wide modell frem, som faktisk er brukbar for meg. Sålen er ganske bra, men ikke alverdens slitetsserk. Mer joggesko med skaft enn fjellstøvle. Faktisk finnes det visst 2 systemer for mål av bredde på sko (lest). Dessverre rukes det lite av fabrikanter på eskene og er som regel helt ukjent for ekspeditører. Kun få nettfirmaer bruker det -og ikke nødvendigvis konsekvent. Vi må danne en klubb for brede føtter! Og litt OT, men hva med finsko? Elgen
    1 poeng
  17. 1 poeng
  18. Mulig dette blir et langt innlegg, men med bakgrunn i alle sommerens teltdiskusjoner, så har jeg tenkt å forklare litt om mine egne valg i jakten på det perfekte soloteltet. Å velge solotelt kan oppleves som vanskeligere enn å velge et større telt. Ved å velge solotelt (les gjerne også 1 mannsstelt) så blir det en del kompromisser. Her er det en del man bør tenke godt igjennom ift hva man vil ha. Mulig jeg ikke har gjort en god nok jobb i forkant, slik at «jakten» tok kanskje lengre tid enn den burde gjøre. Men på en annen side så har en del praktiske erfaringer turer også betydning for valg og konklusjon. For min del har jeg testet ut flere av disse «kompromissene». Dette gjelder mine krav til vekt, lengde, høyde, kvalitet, pris, areal, fortelt/ikke fortelt, solid inner/mesh, service fra leverandør, etc. Selv om kravspesifikasjonen har vært i forkant, så kan behovene endre seg etterhvert. Dette kan være egenerfaring, nye løsninger, nye funksjoner og ikke minst ift hvilken tur man skal på. For meg så finnes det ingen perfekt løsning på Solotelt uten at det går på tvers av enkelte «krav» og kriterier. Kriterier jeg tidligere ikke har vektlagt, har med erfaring fremstått som viktigere underveis i prosessen. Et eksempel på dette er plass i forteltet. Her tenkte jeg først at det det holder med plass til bagasjen. I ettertid ser jeg at mulighet for fyring i forteltet betyr mye for min del. I tillegg har enkelte kriterier igjen mistet betydning. Jeg setter pris på at du kan sette opp et solotelt nær sagt hvor som helst. Man trenger ikke store arealet. Det har gjort det enklere å finne plasser hvor man kan sette opp teltet, spesielt i områder der vi vet det er få teltplasser å finne. Å lete etter teltplasser når man er sliten og sulten er ingen favorittøvelse. Hadde det ikke vært for akkurat dette kravet, så kunne flere tomannstelt også fungere som et meget godt solotelt. I allefall innenfor mine krav til akseptabel vekt. Jeg vet det finnes mange amerikanske alternativer til de teltene jeg har prøvd ut. Vektmessig så er det nok mye å spare. Men når det kommer til stykket så har servicen til Helsport og hjelp fra Sømhuset bidratt til å favorisere Hilleberg og Helsport. Jeg kan prøve å forklare de valgene jeg har tatt og hvorfor jeg har havnet på nåværende løsning. Nåværende løsning synes jeg er genial for mitt bruk. Og leser du videre er det kanskje greit å ha med seg at det er langt mere telting vår, sommer og høst enn vintertelting. Dette blir litt overordnet forklaring mtp lesbarheten. Hvert telt burde egentlig fått en ordentlig og systematisk teltrapport, men igjen handler dette kun om egne valg og preferanser. Andre kan vektlegge noe helt annet. Mitt første telt, som solotelt var Hilleberg Nallo 2GT. Ikke et utpreget solotelt i den forstand, men glimrende som basecamptelt og ikke minst ha mulighet til å ta med et barn en gang i blant. Dette er en klassiker hos Hilleberg og er et telt jeg ikke har klart å kvitte meg med. Jeg liker Nallo 2GT godt både som sommer- og vintertelt. Ulempen for min del er vekten om sommeren. Den er til å leve med, men siden jeg kjøpte dette teltet så har det kommet mange gode og lettere alternativer. Et alternativ til Nallo jeg ville teste ut var MSR Carbon Reflex 2. Selvstående, lettere og to sideinnganger skulle erstatte Nalloteltet. Teltet ble en nedtur sammenlignet med Nallo. MSR CR2 er selvstående, har et bra pakkvolum og lav vekt, men det krevde større areal ift egnet teltsted. Noen steder er det krevende å finne plass nok. I tillegg ble jeg ikke begeistret over å måtte slå opp innerteltet først. I uvær var det ingen favorittøvelse. Mesh i innerteltet ble vel luftig i sterk vind. MSR CR2 virket simplere enn Nallo, og valget var enkelt. Heller ekstra vekt og Nallo, enn MSR CR2. Teltet ble solgt. Jakten på et lettere solotelt startet for alvor da vi planla å gå deler av Kungsleden i Sverige for noen år tilbake. Det var nå rotet virkelig skulle starte😊 I tillegg ble det et mål om å bli lettpakker. Big Agnes Fly Creek Platinum 2 kom jeg tilfeldig over på finn.no til en billig penge. Og dette var en lettpakkers drøm. Lykken var stor. Selvstående, meget lett og relativt god plass til en person. Det var nesten slik at man ikke kunne vente til vinteren var over før teltet skulle testes. Når våren kom ble teltet tatt med til skogs utenfor Trondheim og på fjelltur nord for Årefjellene. Teltet ble raskt solgt på Finn igjen. Mine viktigste grunner til salget, var at det ble for luftig (for høy avstand mellom bakken og teltduk, samt myggnetting i innertelt). I tillegg kunne jeg styre meg for frontinngang, samt løsning med å slå opp innertelt først. Teltets beste egenskaper i mine øyne var vekt, det trengte liten plass og et hadde et fantastisk lite pakkvolum. Gode råd var dyre. Nå sto jeg uten telt. På denne tiden var de mest aktuelle teltene Helsport Ringstind og Akto. Ringstind var uaktuell, mens Akto ga liten vektbesparelse mot areal. Hilleberg lanserte så både Enan og Niak. Jeg var ikke helt keen på å betale fullpris for disse teltene. Men begge var jo høyaktuelle alternativer, selv om det var lite brukererfaringer å hente. Nå skulle vi på en lang vandring på Kungsleden og vi skulle bo i telt. Basecampliv med fisking, fotografering og leirliv var uaktuelt. Vi skal gå langt. Vekt måtte prioriteres. For å gjøre en lang historie kort, så kom jeg over et tilbud på et rødt Hilleberg Enan med 600 duk, som jeg takket ja til. Teltet ble testet, og funnet godkjent som vandringstelt. Det ble en perfekt løsning på denne turen. Meget raskt å sette opp, «god plass» (eller plass nok), tålte vind og uvær, trengte lite areal, etc. Jeg opplevde i tillegg Enan som lunt og godt. Til en lengre vandring var dette et fantastisk solotelt. Jeg har ingenting å utsette på teltet til dette formålet med unntak av lufting. Jeg skulle ønske Hilleberg hadde spandert på seg en høysittende ventil tilsvarende den på Akto. Til tross for mesh på kortsidene så opplever jeg teltet som veldig lunt. Men med tanke på dannelse av kondens så kunne jeg tenkt meg mere luftgjennomstrømming. I tillegg kunne jeg tenkt meg at det hadde vært enkelt å ta ut pinnene/stengene på kortsidene når man pakker ned teltet. På Kungsleden hadde vi med oss en Tarp på deling. Den fungerte meget godt sammen med Enan. Dette er en løsning jeg har gjenbrukt senere. Teltet er beholdt, men jeg velger gjerne andre løsninger hvis det blir større grad av basecamp, leirliv og fisking. Og det er her kompromissene slår til for fullt. Å dra med seg Enan på fisketur i Børgefjell, Lierne, Tydal og Meråker når man skal ha med seg mer utstyr, og at det i tillegg kan bli noen timer med teltliv i påvente av bett, matlaging, etc, så ønsket jeg å teste ut andre muligheter som har bedre plass til mine 190 cm. Da kom turen til Helsport Trolltind. I utgangspunktet et fantastisk telt. Trengte liten plass, det var lett, det hadde lite pakkvolum og jeg fikk teltet til en meget god pris. Det så ut som en soleklar løsning for meg (men da uten fortelt …). Etter en tids bruk så var det klart at med mine 190 cm, så var teltet altfor kort for min del. I tillegg likte jeg ikke løsningen med å ta med våte sko og klær inn i teltet. Etter en telttur i Tydal hvor det regnet inn frontinngangen og hvor vinden blåste teltduken inn mot føtter og sovepose så fikk teltet tommelen ned. Trolltind ble solgt på Finn. Her var det flere ting jeg burde ha tenkt gjennom på forhånd, men uansett fikk jeg prøvd teltet. I tillegg ble teltet kjøpt brukt og solgt brukt. Omtrent samtidig fikk jeg tak i et Helsport Reinsfjell Superlight 2 fra Helsport. Litt usikker på om jeg turde prøve flere Helsport telt. Kunne kanskje komme til å like det. Og da med stor fare for å få stempelet Helsport Mafian 😊 hengende over seg. Men endelig et telt som var et fullgodt alternativ til Nallo. Flott vekt, flott størrelse, selvstående, to innganger, god plass til å lage mat i forteltet, meget gode luftemuligheter, etc. I ettertid har Helsport sydd på ekstra pluggfester på kortsidene og langsidene. De ekstra pluggfestene løste det jeg anså som de største svakhetene med teltet. For min del er nå Reinsfjell et fullgodt alternativ til Nallo GT2. Bruker det gjerne med tur på barna når det blir mye utstyr som skal med. Har full tiltro til SL duken og har ikke hatt noen utfordringer med tanke på holdbarhet og kvalitet. Har ingen betenkeligheter med å ta med meg dette teltet på fjellet i store deler av barmarksesongen. Ser og hører andre erfaringer, men kompenserer heller med valg av mer «beskyttet» leirplass hvis det skulle være behov for det. Så her ble det kun et stort men! Reinsfjell er ikke det soloteltet man ønsker å bruke på steder hvor det knapt er teltplasser. Kravene til et solotelt fremstår nå tydeligere for min del enn slik jeg tenkte tidligere. Vekt er ikke like viktig lengre. Det er heller andre løsninger og egenskaper som blir viktigere. Kamp mellom Soulo og Unna En lengre diskusjon om Unna og Solulo ble startet. Holder en knapp på Soulu fremfor Unna pga forteltet, og til tross for vekta. Og plutselig var det et billig Soulotelt på Finn. Soulo ble kjøpt inn. Det måtte jo prøves. For et herlig telt. Ved å kneppe ned innerteltet så har man et palass til å lage mat i. Det står fjellstøtt. Liker måten å feste duken på også. Plugg hjørnene, sett i stengene og vipps så er teltet oppe. Men det har en klar ulempe i andre sammenhenger. Har man nok areal å sette opp teltet på, så er det bare 200 gram lettere enn Nallo og da har man mye mere plass. Det gir litt å tenke på. Men jeg kan leve med å ha begge teltene og bruke de til hver sitt bruk. Denne tanken holdt jeg på inntil Finn serverer et Unnatelt. Unna kom til gjengjeld med to innertelt (et solid og et mesh). En ny mulighet åpenbarte seg for Unna sin del vs Soulo. Er det en mulighet å sy om innerteltet på Unna (redusere bredden)? For Unna med større fortelt ville vært et meget godt alternativ til Soulo. Nå hadde jeg muligheten. Sist vinter snakket jeg med både skotter, amerikanere og andre. Kan noen ta et slikt oppdrag? Både ja og nei. For noen var det uaktuelt. De som kunne ta oppdraget var så kostbare at ideen gikk i vasken. En ting var prisen på jobben, mens det andre var fortolling, frakt, etc, som kommer i tillegg. Det ble bare med tanken. Å sy selv var totalt uaktuelt. I juni fikk jeg høre om Sømhuset. En rask telefon og avtalen var i boks. Meshteltet skulle sys om. Og det skulle være klart til årets langtur i Tydal😊 Vi var enige om å ta inn ca 30-40 cm. Når Unna kom i retur fra Sømhuset ble teltet satt opp på stua. Jeg så raskt at dette var en meget god løsning for min del. Unna med fortelt! Teltet ble tatt med på årets langtur, og det fungerte utmerket. Her er det plass til bagasje og annet utstyr, god liggelengde, raskt oppsett, etc. I tillegg var det aldri problem å finne egnede teltplasser, etc. I tillegg slår Unna lettvektsalternativene på bunnduk. Når jeg i tillegg skiftet barduner, kom vekten ned i 1,9 kilo. Endelig et solotelt som blir en mer varig løsning. I tillegg kan man skifte ut pluggene, men jeg liker V-pluggene til Hilleberg. De har god kvalitet og sitter bra. De veier 11 gr. pr stk. Jeg kan spare 72 gram med å velge 6 grams plugger i stedet. Men jeg tror jeg kan bære de 72 grammene i noen år til😊 Var alt bare fryd og gammen? Nei. Jeg ønsker meg nå et solid inner som er sydd om på samme måte. Det er fortsatt trekkfullt med myggnetting i innerteltet når vinden raser gjennom Tydalsfjella selv om teltet står fjellstøtt. Når jeg kom hjem ble Solulo solgt. Min teltbeholdning består nå av Enan, Unna (modifisert), Reinsfjell 2 og Nallo GT2. Alle med klare og definerte bruksområder for min del. Overkill? Kanskje. Men det kan jeg leve med. Jeg har også brukt Unna på vintertelting. Enkelt oppsett er en fornøyelse, men jeg savnet et stort fortelt når det gjelder vintertelting. Ser jeg andre solotelt som alternativer for min del? Ikke med det første. Tarptent og Big Sky – Kanskje? Men da mister jeg servicen til Helsport og Hilleberg (Sømhuset). Det vil jeg ikke være foruten. Med Unna som teltvalg så får dette også konsekvenser for valg av sekk. Jeg preferer 65 literen. Dvs at «de tre store» vil veie omtrent 4,6 kilo. I enhver lettvektdiskusjon så er det mer enn det som er nødvendig. Min enkle konklusjon er at jeg er villig til å bære denne vekten, for å få ønsket komfort. Basevekt vil da ligge på mellom 10-11 kilo før mat og fiskeutstyr. Jakten på Solotelt endte ikke med at jeg ble Lettpakker, men jeg har en sekk som er lettere enn før. Og det er jo godt for noe. Også andre justeringer er gjort i sekken. I tillegg har jeg en teltløsning som møter de fleste av kravene som jeg har.
    1 poeng
  19. Jada. bare send en PM med navn og adresse så skal jeg snakke med produsenten
    1 poeng
  20. Har opplevd at bunnduken på SL telt er noe glatt når det er nytt. Men pleier alltid å legge klær under liggeunderlaget for å ligge mykere og varmere. Sover også diagonalt i mitt Trolltinden og det er ikke mye glatt etter ca 50 overnattinger. Legger også sekken på en side og kokeutstyret på den andre. Så selv om det hadde vært glatt, kunne ikke sklidd noe særlig. Når du ligger på diagonalen slik er du også lengere unna duken. Synd at du ikke var fornøyd med bunnduken, men hvordan syns du ellers at teltet fungerte?
    1 poeng
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.