Gå til innhold
  • Bli medlem

Vinnerliste

Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 02. april 2020 i alle områder

  1. Etter mye vær lenge, er det å få en sånn dag ren terapi for det meste. Øyliv i Troms😊
    7 poeng
  2. Dette har vi snakka om før Terje ! 🤣 Du har rektangulære liggeunderlag. (Rektangel er en firkant der vinklene i alle fire hjørner er rette.)
    6 poeng
  3. Det ble det en kveldstur til utsiktspunktet over Dælivannet i dag. Nå var isen nesten helt gått. Snøbygen som hang over Oslo-gryta nådde meg i det jeg snudde for å gå tilbake til Kolsås. Underveis passert jeg noen blåveis som fikk en liten smak av vinter. Det la seg litt snø på stien. Men så fort bygen hadde passert begynte den smelte bort. Det var godt med en kveldstur etter å sittet inne med hjemmekontor hele dagen.
    5 poeng
  4. Med 0.2 millimeter fersk løssnø oppå gammel snø så var nok skredfaren stor. I tillegg var det overraskende tidlig blitt tversgående bresprekker rett under hengkantene. Vi var nok litt uansvarlige og risikovillige i dag, uten både skredutstyr og bretau. 🤔 Lov å fantasere seg bort på litt uansvarlig topptur disse dager, eller? 😜 Overraskende nok så gikk det fortsatt an å kjøre fra topp til bunn her lokalt. Neste uke må nok spaden med om det skal være mulig. ..mengden nysnø i kveld og tversgående sprekker var forresten fakta. 😄
    4 poeng
  5. 4 poeng
  6. 4 poeng
  7. Slukskrinet mitt er stappfull. Den er passe stor (eller liten) slik at den passer i lomma til fjellbuksa. Jeg liker å gå langs vannet, helst rundt der jeg fisker. Det blir fort noen kilometer. Så skramler det skikkelig i buksa (slukskrinet mener jeg). I tillegg mister slukene lakken. Irriterende. Så tok jeg litt skummateriale og tapetkniv. Nå ligger slukene pent i skrinet uten å lage rabalder. Oversiktlig er det og. Pluss at jeg måtte slanke innholdet.
    3 poeng
  8. Her er i alle fall "mitt" lokale Røde Kors sin uttale kring tur/friluftsliv og Covid-19. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1814784241988565&id=304693836330954 Dette samsvarar godt med det eg tenkjer er fornuft.
    3 poeng
  9. Alt en gjør innebærer en eller annen form for risiko, det er ikke til å komme unna. Og en tar jo valg utifra en eller annen form for risikovurdering. Risikovurderinga blir bygd på den kunnskapen en har opparbeidet seg over tid. Dvs at de som aldri har drevet aktiviten de skal bedrive stort sett ikke helt vet hva slags risiko de bedriver når de prøver på noe, mens de som har mye erfaring har ganske god kontroll på hva som kan gå galt. Men noe kan alltidsskje som er utenfor vår kontroll. Uansett så er det forskjell på om en aktivitet en bedriver har en gitt mengde risiko basert på tidligere erfaring og vurderinger. Jeg for min del har ingen betenkeligheter med å ta meg en tur ut i hengekøya eller telt. Prøver så godt jeg kan etter mine vurderinger å gjøre turen så trygg som mulig i forhold til risiko slik at sannsynligheten for at jeg skulle trenge hjelp er minimal. Og det tror jeg de fleste her inne også gjør basert på sine vurderinger. Så lenge vi ikke har portforbud så vil alltid noen synes at andre tar unødvendig risiko i en gitt aktivitet
    3 poeng
  10. Standard koronavennlig nærtur over Laksevåg i går etter jobb - deilig når solen fortsatt sto høyt på himmelen da jeg kom ned til en litt sen middag Synd at koronatiltakene gjør det lite aktuelt å ta buss på jobb og gå hjem over et fjell tilbake, slik jeg ofte gjør ellers - men nå som dagene begynner å bli avsluttet med lyse kvelder, er det jo faktisk god tid til å ta en tur (uten hodelykt) etter at man er kommet seg hjem fra jobben også. Og da ser jeg bort fra dagene der man plutselig har blitt påtvunget hjemmekontor... Uansett: Nå er det bare drøye to uker til man må regne med å bli uglesett om man tenner seg et kaffebål, og jeg har ennå ikke fått testet vinterunderlaget for Draumr XL - det er to gode grunner til å få til en overnattingstur temmelig snart
    3 poeng
  11. (tenker nestemann som svarer gjør noen googlesøk, før det kommer enda mer fakta inn i diskusjonen) 🙈
    2 poeng
  12. Da er siste søndagstur i bloggen, det ble en fin tur langs hjemmefjæra igjen. Flatt hav, men lys- og bygemessig var det dramatisk, så det ble variert. Ligger HER i bloggen nå. På bildet er det fruktsuppe-pause.
    2 poeng
  13. Jeg vet @tubbs, prøver bare å innføre litt vranglære på forumet 😁 PS. Et kvadrat er også et rektangel ("en firkant der vinklene i alle fire hjørner er rette"), men det er i tillegg et et rektangel med to like lange tilstøtende kanter.
    2 poeng
  14. Er det ikke enklere å bytte til litt kortere og litt blidere mann?
    2 poeng
  15. At kontrastene er store er helt sikkert. Her i Oslo området har jo Yr allerede for en stund tilbake tatt i bruk symbolet for moderat skogbrannfare i varslene sine. Riktig nok fikk vi et litt dryss av snø i dag, men sola er tilbake morgen, så det tørker fort opp.
    1 poeng
  16. Ja det ska være sikkert:) Jeg er glad for at jeg liker vinter, for her har vi mye av det hvite😅 men er jo flott å se vårbilder også, godt å ha ny sesong å glede seg til😊
    1 poeng
  17. Store kontraster på lokale forhold rundomkring i landet her @AK74! 😃
    1 poeng
  18. Mange gode tips her allerede, stemmer også for dem. Har ikke gått alle selv, men flere er gode å begynne med, spesielt også for "kosen". I tillegg vil jeg legge til Brekketjørna ved Gåsavann, her er det knallfint for all slags camping og selve turen er i lett terreng. Dvs du følger ruta fra parkeringsplassen og går ut der den stikker ut til høyre med Brekketjørna, og fortsetter litt til "rundt", med klokka, kanonfine plasser å ligge i "åpen" skog med vannet der. Så om været er der, er det veldig fint.
    1 poeng
  19. Unna fungerer fint til det bruket, jeg bruker mitt på høyfjellet.
    1 poeng
  20. 1 poeng
  21. Meget interessant, det er kult om du skriver her når du har fått en tilbakemelding fra Garmin.
    1 poeng
  22. Skulle bare innom jakt og fiskebutikken for og se på 9" stang til våren, kom ikke ut tomhendt da... ble Lawson Artic trout S3 6-22g og Abu Garcia Revo rocket 30 4000 totalt. greit å "hjelpe" lokal butikken xD
    1 poeng
  23. Hilleberg blir vel sett på som gullstandarden npr det kommer til telt. Har helsport og fjellreven telt selv og syns kvaliteten på dem er gode, de blir brukt over 3 sesonger fra høyfjell til skog. Aldri redd for at de ikke skal funke om været ikke er helt på min side
    1 poeng
  24. Ulempa er at skia vert veldig tung å gå med i laussnø. Fordi du ikkje greier å lyfte tuppen utan å bruke fotbladet til det, altså vippe tærne høgare enn hælen. Etter midt syn, ville dette øydelegge skia.
    1 poeng
  25. Hvis du fikk tips om å flytte monteringspunktet bakover, så må "tipseren" også forklare hvorfor og hvor mye. Selv må du tenke gjennom hvilken bruksmåte du i hovedsak skal ha på skien, og hvilke egenskaper du vil den skal ha. Montert på balansepunktet vil skien alltid ligge flatt når du løfter den opp av snøen, lengre bak vil alltid gjøre at tuppen vipper fremover, lengre foran at den vipper bakover. Dette varierer selvsagt litt om det legger seg snø oppå skien. Montert bakover vil du få "mer fremski", det kan gjøre den tyngre å styre, og mer ski å løfte ut av snøen når den synker ned. På den annen side "flyter" den bedre. Montert fremover blir den mer "aggresiv" og kanskje lettere å svinge, men du får mer "bakski" som noen ganger kan være vanskelig å få med rundt svingen. Skien kan flyte mindre fordi de synker mer ned foran. Valgt lengden på skien har også innvirkning, en kortere ski er lettere å håndtere men flyter dårligere. Din egen vekt spiller også inn, og om du skal gå med oppakning. Selvsagt vil skiens konstruksjon kunne gjøre at du treffer bedre i forhold til radiusen med endret monteringspunkt, og vektfordelingen i skiens konstruksjon er litt "frem eller baktung", men da skal du "analysere" den grundig. En Gamme 54 med BC binding er i utgangspunktet en fjellski, å montere på balansepunktet vil da ikke nødvendigvis bli veldig feil.
    1 poeng
  26. Klipp det som ett rektangel, og mål tykkelsen 👍👍👍😎😎😎
    1 poeng
  27. Roberts og Cumulus lager dunposer på bestilling til en veldig god pris hvis du vil ha noe mer ryggsekkvennlig enn Isbjørn. Jeg har 4 stk fra Roberts og er storfornøyd med kvalitet og service. Flere andre her inne har også erfaring med Cumulus(alle i XL burde være innafor for deg ser det ut til fra bildet undet).
    1 poeng
  28. Neida! Se over 😄 Dessuten anser jeg "soveflate" og grunflate på innertelt (i relasjon til plass for liggeundlerag) som areal, og dermed todimensjonalt. Men trekker jeg komfort inn i vuderingen så blir det straks en tredimensjonal vurdering på både liggeunderlag og telt. @nordmaka, jeg ville ihvertfall forhørt meg med butikk. Er det helt tomt i noen av kanalene så ville jeg sendt det tilbake direkte.
    1 poeng
  29. Hvordan stiller det seg med reinsdyrskinn?
    1 poeng
  30. Hvorfor skal dere ligge på rektangulære underlag? Synes det høres så tynt ut med bare lengde og bredde 🤷‍♂️ Tenker underlag med litt tykkelse er bedre. Eks. Exped har slike. Den geometriske formen heter da rektangulært prisme eller kuboid.
    1 poeng
  31. Kort svar: Ja. litt lenger svar. Naturen har ikke blitt farligere, så Ta hensyn til det som sies om å begrense smitte, fritidsreiser og risko for å måtte ha hjelp. kos deg på tur :)
    1 poeng
  32. Bloggen er oppdatert med som skulle vise seg å være den beste dagen på turen (Der Traumpfad, fra München til Venezia). På denne dagen gikk jeg over de milde Lusner Alpene med utsikt til Alpene på den ene siden og til Dolomittene på den andre siden. En helt fantastisk dag, hvor jeg endte opp på Schlüterhütte akkurat i starten av Dolomittene. Les og se flere bilder på: Der Traumpfad, dag 15: Kreuzwiesen Alm - Kreuzkofeljoch (https://tarjeinskrede.blogspot.com/2019/09/kreuzwiesen-alm-kreuzkofeljoch.html) Peitlerköfel med Dolomittene bak sett fra toppen av Maurerberg.
    1 poeng
  33. Dette er noe av det bedre jeg har lest i denne tråden, fordi det tar hele sakens kjerne ved roten. Vi er foreløpig sånn høvelig i startgropa på dette viruset, etter hva jeg har forstått på FHI. Flere virker å insistere på at "Jeg kan det jeg driver med, så det går fint", og ja, det gjør det helt sikkert. Det er ikke det at det går bra som er problemet. Problemet oppstår den gangen det ikke går bra, og den dagen vet du aldri når kommer, uansett hvor erfaren eller godt forberedt du er. Og jeg så videoen din, @Marius Engelsen, hersker for mitt utrente øye ingen tvil om at du er en god padler. Ettersom jeg jobber i ett helsevesen der vi kjenner litt på trykket, så synes jeg enhver risiko du ikke må ta, er unødvendig risiko. Potensialet for å sette flere personer i karantene for at de må redde deg, eller at du tar ressurser selv om du ikke er smittet, det synes jeg er egoistisk. For å si det i tråd med tråden, og ikke minst på det mest egoistiske vis tenkelig; det påvirker mitt friluftsliv jo flere som kommer inn på sykehuset.
    1 poeng
  34. Her har det blitt mye turer i nærområde med barna og håper på å få til en telttur rundt en av de bynære fiskevannene i påsken, når vi ikke kan dra på hytta. Vi må jo komme oss ut Ellers ønsker jeg ikke å påta meg å vurdere hva andre skal gjøre eller ikke gjøre, vi har fagfolk/folkevalgte til sånt 😀 Men jeg har vært frivillig båtfører i Redningsselskapet i over 10 år. Så noen personlige refleksjoner har jeg jo rundt dette. Jeg vil si at de aller fleste som jeg rykker ut for å hjelpe er flinke folk som har gjort gode vurderinger på forhånd. Men har vært uheldig å fått framdriftshavari/motorstans/problemer med seil/kayak/årer/ror osv. Da kommer du deg ikke til land på egenhand og trenger assistanse. Det er vel et fåtall av oss som tenker at vi kommer til å trenge hjelp (inkludert meg selv) På sjøen er det ikke bare å gå ut av bilen når ting havarer og marginene kan være små. De store dramatiske aksjonene som kommer i media er det langt imellom. Når jeg nå rykker ut med mitt lag, kommer vi 4 personer som er på hjemmevakt fra 4 forskjellige steder/familier i byen. Hvis det da blir påvist at noen av oss i mannskapet eller de vi assistere blir påvist å være syke blir nok hele laget satt i karantene i 14 dager. Vi er ikke så mange lag og operativt mannskap som har brukt mange år på å trene seg opp er en begrenset ressurs, så det kan jo by på problemer for samfunnet på sikt. Så jeg tenker at det er i alles interesse at beredskapsressurser blir brukt i minst mulig grad nå. For det kan jo hende de blir satt ut av spill når vi trenger dem som mest. Vi møtes minst mulig nå, slik at vi kan være tilgjengelig når folk virkelig trenger oss.
    1 poeng
  35. "Personer som er i karantene fordi de bor sammen med en som er bekreftet smittet, kan dermed overnatte på hytta i den perioden den smittede er i isolasjon hjemme. Den smittede skal bli hjemme, mens de andre personene i husstanden kan overnatte på hytta." - Helsenorge.no Får håpe ikke disse som absolutt MÅ på hytten i påsken ser denne teksten, for da er jo løsningen servert på gullfat om hvordan de skal løse dette "problemet" Too soon? Kanskje...men hvis du syntes det får du bare gå videre
    1 poeng
  36. Usikker på om jeg skal skrive dette her, men det setter ting kanskje litt i perspektiv rundt den debatten som går om hva som er greit og ikke vedrørende ønsket om å fortsette med aktivitetene våre. Vedr. isklatreulykken referert til lenger oppe (prøver å utelate detaljer): Klatrer var på led på taulengde 2 mens sikrer var på standplass etter første taulengde (etter intro for dem som er kjent). Det gikk da et steinras som tok med seg han som sikret, mens klatreren på led ble hengende igjen over. Klatreteknisk så gjorde ikke de som klatret noen feil, det var heller ikke isen de klatret på som kollapset, men faktorer utenfra/i omgivelsene gjorde at dette ble en tragisk ulykke. Det er selvsagt flere ting noen kan "angripe" her, men det jeg prøver å få frem er at selv om du har rimelig god kontroll og margin på det du gjør selv så har du likevel ikke 100% kontroll på omgivelsene. Totalt var det 60 mannskaper fra nødetatene, Norske Redningshunder, Sivilforsvaret, Røde Kors, Langfjella Alpine Redningsgruppe, Sea-King redningshelikopter og Norsk Luftambulanse som deltok i redningsinnsatsen. (@Kjell Iver, slett gjerne posten om den er upassende.)
    1 poeng
  37. Er det ikke ganske tydelig hva som er ønsket av oss da? Er det opp til hver enkelt av oss å vurdere hva vi synes er greit ift overnatting i andre kommuner så lenge vi har andre typer overnatting en på hytte? For å ilustrere litt... Hvilke av disse fire personene gjør noe som er helt innafor ift det vi er pålagt nå? Og hvor går grensene om å telte eller overnatte på hytte i annenkommune? Dette er jo garantert ikke lov. Men hvor går grensa ift dette? 1 telt? 5 telt? Eller 1000 telt innenfor annen kommune? Og hvem skal i såfall holde tellingen?
    1 poeng
  38. Jeg stadig vekk sitatet "de fleste ulykker skjer i hjemmet" rundt omkring hvor folk diskuterer begrensingene rundt koronakrisen. Men det kan ikke brukes som et "bevis" på at man er mindre utsatt for ulykker på tur i skogen/fjellet enn i hjemme. Årsaken til at de fleste ulykker skjer i hjemmet er at det er der folk flest oppholder seg flest timer, ikke at det er spesielt risikabelt å være hjemme. Det er mange grunner til å dra på tur, også i disse koronatider, men at det skal være mindre risikabelt enn å være hjemme er ikke en av dem.
    1 poeng
  39. Episode 7 av serien "Landet På langs" er nå ute på YouTube-kanalen! I dagens episode hopper Simon og jeg i strikk i Rjukan, et av Norges helt klart tøffeste strikkhopp! Et supert avbrekk fra ekspedisjons-hverdagen mot Nordkapp! Husk å abonner på kanalen for å bli varslet når nye episoder og videoer legges ut;)
    1 poeng
  40. Etter to uker med vandring, tok Der Traumpfad meg opp i de milde Lusner-Alpene. Hvis det ikke hadde vært for regnet, ville jeg ha hatt utsikt over Alpene på den ene siden og Dolomittene på den andre. Det til side, så fort jeg var oppe i de undulerende åsene i Lusner-Alpene var turen overraskende vakker. Bloggen er oppdatert med tekst og bilder. Der Traumpfad, dag 14: Pfunders - Kreuzwiesen Alm (https://tarjeinskrede.blogspot.com/2019/09/pfunders-kreuzwiesen-alm.html) Pfundertal i regn.
    1 poeng
  41. En liten fotorapport fra min aller første tur til Hardangervidda i fjor i slutten av August. Med utgangspunkt fra parkeringsplassen ved Ulevå, noen kilometer vest for Haukeliseter fjellstue, og til sørlige delen av Nedre Hellevatnet der det renner ned mot Songavatnet. Dag 1: Fra parkeringsplassen, med utsikt i den retningen turen går. God stigning i starten, og som vanlig var jeg i dårligere form enn jeg trodde. Første flate området man kommer til, ca halveis opp. Var såpass fint her at jeg vurderte nesten å slå opp teltet her første natta. Trollnup i bakgrunnen. En liten elvekryssing på toppen, før man begynner på veien ned mot Mannevasstjønn. Utsikt over Mannevasstjønn. Herfra er det grei vei ned mot Mannevatn, dog litt lang og drøy oppoverbakke etter Mannevatn videre innover.. Fant en flott teltplass, med et stort flatt område, rett på nedsiden av broen før man krysser elva som renner ned fra Holmasjøen. Utsikt mot Sandflofossen. Camp er oppe, og da er det på tide å koke litt vann til Real turmaten.. The waiting game.. Klassisk dilemma på tur, og værre er det jo mer sulten og sliten man er.. ...endte med at jeg la meg i soveposen og spiste derifra. Hadde med radio, men det var kun på denne teltplassen jeg hadde signal. Null signal på neste teltplass... Våknet midt på natta og var ganske våken, så da ble det te og sjokolade Dag 2: Lading av mobiltelefon mens campen pakkes ned før turen går videre. Broen som krysser elva der Holmasjøen renner nedover mot Øvre Poddevatnet. Utsikt mot der jeg kom fra, broen og stien til venstre i bildet, og Holmasjøen på høyre side. Ganske bratt den oppoverbakken her, så derfor ble den spart til dag 2.. Utsikt mot Sandfloegga og vannet(1337m) som renner ut i Sandflofossen. Brokryssing ved Simletindvatnet(til høyre i bildet) og en liten matpause på andre siden.. Har nå gått av stien som går til Hellevassbu, og går opp lia på sørsiden av Simletind og krysser over til Nedre Hellevatn. Utsikten her er ned mot der jeg kom fra, broen fra forrige bilde er ca midt i bildet, og stien mot Haukeli følger elva på venstre side i bildet. Stien mot Hellevassbu følger vannkanten nede til høyre i bildet.. Utsikten utover vidda på andre siden av fjellene, og kan endelig se steinstranda som jeg hadde som mål for turen. Fikk en ganske god mestringsfølelse når jeg endelig så målet! Bratt steinur på vei ned, så her gjaldt det å gå forsiktig med tung sekk og slitne bein... Fant noen få, men store blåbær på vei ned, så ble en liten pause for å spise. Dag 3: Våknet tidlig, så da passet det fint å knipset litt bilder av "telt i soloppgang".. Stjernebacon til frokost Så var det på tide å prøve fiskelykken. Skal ikke akkurat skryte av fiskehellet på denne turen, det var helt dødt der jeg hadde teltet, både morgen, ettermiddag og kveld. Ikke et eneste vak faktisk. Men nedover elven virket det til å være litt mer liv, stadig noe som var borte på kroken og som fulgte etter den, men ble bare 3 fisk som beit på. Siden de ikke var så store så fikk de lov å svømme videre. Satt og sluken fast en rekke ganger i stein i elva. Klarte heldigvis å få den løs hver gang.. Avslapping og middag i teltåpningen etter en lang dag med fiske. Dette var og første turen der jeg hadde med det nye Therm-a-Rest Z-Lite SOL-underlaget. Det var mye enklere å ha med å gjøre enn Bamse-underlaget. Var kjekt å slippe at det rullet seg sammen når man la det utover. Fordelen med Z-lite var at det var firkantet, og ga flere bruksmåter. Dag 4: På tide å begynne turen hjemover igjen. På vei tilbake gikk jeg langs vannet og mot Hellevassbu til jeg kom til stien, for å gå den helt ned. Planen var egentlig en overnatting til på vei nedover, ved Mannevatn, men værvarselet for dagen etter var igrunn ganske dårlig, mye vind og regn. Etterhvert som jeg gikk bestemte jeg meg for å gå helt til bilen. Og et stykke før Mannevatn begynte jeg å bli smådårlig så tempoet gikk drastisk ned og med mange småpauser. Har nok bare meg selv å takke, siden jeg spiste og drakk alt for lite, samtidig som jeg presset kroppen hardt for å rekke fram til bilen. Endte med at jeg måtte ha spypause når jeg kom til Mannevasstjønn, før jeg endelig kunne gå videre. Etter 11 timer med slit kunne jeg endelig ta av sekken, sette meg i bilen og kunne drikke en lunken Coca Cola-boks som hadde ventet på meg. Siden jeg var såpass dårlig og sliten bestemte jeg meg for at det ikke var så lurt å sette seg i bilen og kjøre 4 timer hjemover, men heller ta en overnatting på Haukeliseter fjellstue. Og den avgjørelsen angrer jeg ikke på, for de hadde ledig rom med hotellstandard, så da ble det middag først, og så en god lang dusj på rommet! ...og iskald cola fra resepsjonen når man kunne slappe av på senga Det ble ikke mange bildene denne dagen, hvertfall ikke som er noe vits å vise fram, men noen ble det jo. Her fra Øvre Hellevatn, og utsikten mot fjellene vest for Hellevassbu. Her var det utrolig flott, ble stående en stund her å kikke... Utsikt ned mot Hellevassbu Sau i solnedgang, ved Ulevå. Utsikten fra døra til rommet jeg fikk på Haukeliseter. Angrer ikke et sekund på at jeg overnattet der. Bra service, meget god mat og veeeldig god seng! Kart over ruta og teltplassene: Som en liten konklusjon for turen, så vil jeg si den var helt super, selv med en svært hard siste dag. Man lærer seg selv å kjenne ganske så bra på slike turer, spesielt med litt motgang her og der. Planene for å ta flere turer i området er allerede i gang. Men kanskje begrense det til der første teltplass var og nedover Poddevannene og mot Årmotvatni. Skal slutte å ta med meg fotostativet, det veier ca 1,3kg og ble ikke brukt til annet enn å støtte opp solcellepanelet. Sekken er tross alt tung nok fra før. Som stativ ble bare kameraet plassert på en stein, men har kjøpt et lite Gorillapod-stativ så det kan stå litt mer stødig. Siden denne turen har jeg og handlet lettere og bedre dunsovepose samt en mindre og lettere radio. Så bare på de to er det spart ca 500gr til.. Fotoutstyr som ble brukt: Kamera: Canon EOS M10 Optikk: Canon EF-M 15-45mm f3.5-6.3 IS STM og Canon EF 85mm f1.8 med EF-M-adapter.
    1 poeng
  42. Slenger med youtubesnutt med utmerket forklaring på 3 gode knuter for oppsett av tarp. Video Mitt standardoppsett når tarp er eneste bolig. Hvis du bruker presenning kan du ta ett tau under hele greia i stedet for mønebardunene. Jeg synes noen teltplugger gjør oppsettet veldig enkelt. I dårlig vær kan du senke sidene helt ned til bakken. Bruker du tarp som supplement til telt kan du heve hele tarpen og ha den flatere, eventuelt skrått på en side og flatt på en.
    1 poeng
  43. Hei, Vi hadde en helt super tur under flotte og relativt tørre forhold. Dag 1: buss 550 til holdeplassen Vågvann. Fra der fant vi stien til Vikstjernet. Dag 2: Vikstjernet til Tangetjernet, fikk fin ørret. Dag 3: Tangetjernet - Mosjøen (teltplass nedenfor Vangen skisenter). Dag 4: Fersk kanelboller på Vangen, deretter gikk vi på veien til Fjell, hvor vi tok buss tilbake til Oslo.
    1 poeng
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.