Gå til innhold
  • Bli medlem

Vinnerliste

Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 21. mars 2015 i alle områder

  1. Det stemmer ikke. Slik skogsdrift var svært vanlig i middelalderen. Da var høydepunktet i den norske utvinningen av jern av myrmalm. Det var fullstendig flatehugd i svært mange områder. Det sammen skjedde fra 16-1800-tallet, da det ble levert kull til jernverk, glassverk og kobbergruver. Å tro at hard skogsdrift er en ny oppfinnelse, er historieløst.
    4 poeng
  2. Angående skogsavvikling. Og det var ikke bare sentrale strøk (bl.a. Nordmarka), samt nær større elver, det bla hugget. Det ble hugget over alt i lavlandet og langt opp i dalene. Vil fortelle en liten historie, i den forbindelse. På 70 tallet, var jeg annsatt som tømrer i et entreprenør firma fra Drammen. Og på grunn av omrokkeringer i arbeidsstokken, ble en tømrerkolega og jeg forespurt om vi ville fulføre en stor hytte i Mørkedalen, Hemsedal. Vi påtok oss jobben. På vei opp til Mørkedalen (fra Hemsedal, husker ikke eksakt sted), var det noen gamle laftede løer og gamle boliger, langs veien. Og jeg stusset på de store stokkene, som var benyttet. Det var så store dim. på stokkene, at det måtte ha vært upraktisk å benytte slike tykke/store dimensjoner. Senere fikk jeg vite, at det grove tømmeret var felt oppe i Mørkedalen. Og først da forsto jeg årsaken til navnet. Der måtte det ha vært virkelig storskog, for maaange hundre år siden. (Kanskje et tusen år siden) Da vi arbeidet der oppe var det snaufjell (er det trolig ennå) og det er vel en del av Hardangervida! Så jeg anntar at skog også herfra, ble fraktet ut til kysten og solgt til utlandet. Så en skal ikke se bort fra, at andre deler av snaufjellet i sydnorge/norge også ble nedhogd. Husk, det har vært varmere tider i Norden. Noen få store skogeiere og skipsredere organiserte dette og tjente seg rike på virksomheten. Men, skaffet også store interkter til landet, samt at de sysselsatte mye folk. Vil også nevne, da ingen andre har nevnt dette. Før den industrielle revlusjon, sysselsatte skogdrift store deler av den norske mannlige befolkning. De fraktet tømmer med hest, hovedsakelig vinterstid og med "slede" (to delt, husker ikke navnene på dem). Og helst til vassdrag, hvor det var mulig å fløte. Ellers til veg. Det var først etter den industrielle revlusjon, at en begynte å bygge ut veger og så skogsbilveger. Og det er vel først de siste ti-årene det er utbyggd mye skogsbilveier. Litt undelig at det første trelastutsalg i Oslo, var med tømmer fra Lier, i Buskerud. Det lå på Høytorvet og jeg mener det hette Sjåstad "trelast", eller noe slikt. Men Lier forsynte jo også Oslo med frukt, bær og grønnsaker i mange år. En av årsakene var trolig Kongeveien, til Kongsberg.
    2 poeng
  3. Planen nu är att kopiera aktuell del av kartan på kopipapper och med planlagd ny, något mindre tarp borde baspackvikten komma i mål. Får se om jag kan göra något åt maten och evt ta med lite mindre vatten att starta med, med målet att komma under 5 kg i total packvikt och skin-outvikt på under 6 kg. Det tar nog en god stund innan förändringarna kommer på listan dock. Tittar också på koksystemet, det kan jag nog också få ner en del.. sådär när jag ändå är i farten. Känner att viktmanien verkligen kommit över mig! Gläder mig som ett barn på julafton för varje gram jag skalar bort!
    2 poeng
  4. Dachstur til Fiskelaustjernet, ganske isete stier fortsatt.
    2 poeng
  5. Sånn, da er lighterpack i BBCode listen.
    2 poeng
  6. Panoramavegen i Vestre slidre. Områdene ved Tisleifjorden, Storfjorden/Flyvatn, Nøsen. Det er flere runder man kan ta der oppe, og ganske flatt når man først har kommet opp. Fint å sykle inn mot Grunke. Kan også ta en runde på "Stølsvidda". Lett å finne teltplasser. Mye levende støler med dyr på, så dere kan risikere å måtte stoppe for kuer i veien mange ganger. http://www.valdres.com/no/Sommeraktiviteter/sykkel/Sykkelruter/?TLp=388348&Stolsvidda-Vaset-Tyrisholt-Nosen-Vaset-37-46-km-=
    2 poeng
  7. I og med at du har valgt 30.06, så kjøp med en demper også. Blir så mye bedre å skyte. Er enig med Martin, vurder Tikka T3. Det er like presist som alt annet, argumentene mot Tikka'n er "plastfølelsen", så noen lager et "kjempeproblem" av en liten plasdings på sluttstykket og at børsa kommer med plastmagasin. For meg er rifle et verktøy, ikke kompensator for liten tiss. Til det har jeg bil.
    2 poeng
  8. Som regel bedre svar å få på kammeret.no
    2 poeng
  9. Denne beskrivelsen krever at du er kjent med denne appen fra før. Jeg har brukt MotionX GPS i 5 år på iPhone og iPad (HD versjonen). Den dekker det meste, men kartene har ikke imponert. Litt kartforskning ga resultater, og løsningen er Custom maps. Custom maps kjøpes inne i appen, og koster 49 kr (engangsbeløp). Med Custiom maps kan du koble til Kartverkets åpne gratis-cache-tjenester, og kan også lagre kart for offline bruk! Du kan gratis laste ned så mange kartutsnitt du ønsker. Link (url) som må legges inn under Custom maps i MotionX GPS etter http:// opencache.statkart.no/gatekeeper/gk/gk.open_gmaps?layers=toporaster2&zoom=[Z]&x=[X]&y=[Y] Når linken er riktig skrevet (viktig med store og små bokstaver), vises kartet. For å få mulighet til å laste ned kartutsnitt, må du aktivere knappen Download map for offline use. Det finnes flere kart du kan legge inn. Prøv med å bytte ut teksten toporaster2 i linken over med topo2, topo2graatone, sjokartraster eller kartdata2 topo2 er samme kart som du finner på norgeskartet.no toporaster2 har større skrift og passer bra på iPhone (se bilde). sjokartraster vil nok imponere de som ferdes på sjøen. For mer info om tjenestene fra Kartverket: http://kartverket.no/Kart/Gratis-kartdata/Cache-tjenester/ Denne artikkelen har utfyllende info og linker til noen utenlandske karttjenester. http://tlcfaq.com/main/2013/08/motion-x-custom-maps/ Mulig en lignende fremgangsmåte kan benyttes på andre GPSapper. God tur!
    1 poeng
  10. En solo-overnatting for en uke siden, det var en varm natt med tanke på at det var midten av mars, brukte underlaget som vises og en -5 grader-pose i et 3-seongs-telt.
    1 poeng
  11. Godt jobbet Tor Magnus! Nå som en har fått inn consumables ser jeg at det kunne vært greit å sett packweight inkl consumables, men uten worn på oversikten. Mao total packweight
    1 poeng
  12. Fin tur i flott vær i Sveio i dag. Fisk ble det også i dag.
    1 poeng
  13. Plukker frem denne gamle tråden igjen. Tidligere varte et Norgeskort i ett år fra kjøpsdato. Slik det er nå er årskortene gyldig fra 1 januar til 31 desember. Jeg tror dette er nytt av året og ingen stor fordel om man kommer til høsten før man trenger det.
    1 poeng
  14. Hei Har jaktet en "mannsalder",men hvilken rifle du skal ha må du finne ut av sjøl. Kalibervalget er utmerket. Personlig mener jeg at du bør legge like mye penger i montasje og kikkert som du legger i våpen. mvh jenspetter
    1 poeng
  15. http://lighterpack.com/r/df06e' style="border: 1px black solid;" width="750px"> Veldig bra
    1 poeng
  16. Søknaden er gyldig i ett år http://www.xxl.no/vaapensoknad og man kan søke om 6 måneders forlengelse
    1 poeng
  17. Turen går i Nidelva. og rundt om i de traktene
    1 poeng
  18. Tortillalefser med diverse inni er jo digg. Jeg har hatt strimla kjøtt, sopp, løk, rømme og tyttebærsyltetøy blant annet. Tatt kjøttet, soppen og løken i folie og slengt på bålet.
    1 poeng
  19. I fjor baserte vi en tur på suppe/gryte hver dag. Vi hadde med en boks full av grønnsaker, og litt forskjellige kjøttyper, selvsagt litt heftig krydder. Varierte sammensetningen litt hver dag. Gryten fikk som regel ett oppkok mot kvelden/natten. Får man fisk, så blir det fisk i gryta:-). Det var populært hos alle mann! Det går med en del gass, men det er jo ikke noe problem når man frakter med kano.
    1 poeng
  20. Biff! med stekt sopp, brokkoli og peppersaus... Med kano har du uendelige muligheter, vekt ingen hindring. Hvis dere har god tid i leir en dag, kan dere jo lage lammelår i kokegrop - men det tar noen timer... det aller meste kan også pakkes inn i folie og bakes på bål - laks og grønnsaker er en klassiker, server med ris.
    1 poeng
  21. Ville satset på Brno. Godt, om ikke alltid vakkert, produkt. Jeg har flere jaktrifler, men ingen med løst magasin, og har heller ikke savnet det. (Hurtig magasinbytte var viktigere i stridssituasjoner, men da brukte jeg helt andre typer våpen...). 30-06 er et ypperlig kaliber, så det trenger du ikke lure på. Lyddemper er stygt, men sikkert smart. Det er nok med ett uheldig skuddsmell, så sitter du der med tinnitus. Når det er sagt, så må jeg innrømme at jeg ikke har noen våpen med lyddemper, og jeg har god hørsel... Det du skal bruke penger på er kikkertsiktet. Har du råd kjøper du Zeiss, Swarowski eller Schmidt & Bender. Ellers er Leupold et godt valg... Lykke til!
    1 poeng
  22. GPS...montana 600. Første GPS. Hører stadig hvor kjekt det er med gps så vi får se... Synest kart og kompass er greit jeg....☺
    1 poeng
  23. Når det gjelder demper så må jeg bare si at det er en fordel å kappe løpet, hastighetsforskjellene blir så marginale at dette har ingenting å si i praksis, og børsa blir lang med orginalt løp og demper. Fordelene ved demper er så store at det veier opp for det meste. En del rifler har også treffpunktsforskjeller med og uten demper, så det er også noe en bør tenke på. Jeg har på demperen i reinsfjellet også, og går langt. Det viktigste er ei god bærereim. Artige diskusjoner om hva som er det beste kaliberet 6,5x55, 308 eller 30.06 finner en masse av på kammeret.no. 6,5x55 vil nå alltid være ekornbørse, spør du meg
    1 poeng
  24. Mange her inne som er sinte på Løvenskiold og Skiforeningen. Jeg er enig i at det er nok brede skiløyper i Oslomarka, men husk at oppslutningen om markagrensa hviler på at den blir brukt. Hadde det ikke vært for grusveiene og tilretteleggingen for allment friluftsliv ville neppe oppslutningen vært like sterk.
    1 poeng
  25. Jeg har hatt en ombygget Mauser M98 med buelersikring. Et solid og rimelig våpen. Det sies at de som ble produsert før 1940 er det nesten umulig å slite ut, men opp mot 1945 og senere så var det ikke på langt nær den samme stålkvaliteten. Min mauser var en 308. (7.62x51 Natokaliber) Jeg valgte 308 i stedet for 30-06 på grunn av at det var mye lettere å få tak i billig ammunisjon i dette kaliberet. Både gjennom forsvaret og en del skytterlag kan du få rimrlig ammo til treningsskyting. Når det gjelder treffsikkerhet og samling av treffpunktet så er min oppfatning at skytteren nok betyr mye mer enn både våpenet og ammunisjonen. Eneste forskjellen på 308 og 30-06 (7.62x63) er vel at du kan bruke litt tyngre prosjektil hvis du lader 30-06 selv, ellers mener jeg at butikkammo vil være veldig lik. Det er uansett kruttladning og prosjektilvekt som er avgjørende for anslagsenergien. Flere rådyrjegere som jeg har pratet med har sluttet å bruke 222 på rådyr til fordel for 308 eller 30-06. Hastigheten på 222 prosjektilet er så høy at du ødelegger like mye kjøtt med denne som med 7.62 som har en lavere hastighet. 222 er også mer følsom overfor vind og gress / kvist enn et tyngre prosjektil. Men hvorfor har du ikke vurdert 6.5x55. Det er vel ingen våpen som har et bedre renommé enn de gamle Krag - Jørgensen riflene. I dag er det nok andre våpenmerker som selger mest, men det ble sagt at under krigen så var de norske Krag-Jørgensen riflene mer treffsikre enn tyskernes Mauser og Steyr-Mannlicher En ting de tyske soldatene fryktet var når de beveget seg bort fra bebyggelsen og ut i den norske naturen, for da kunne de risikere at det plutselig smalt et skudd fra en norsk motstandsmann som traff en tysk soldat og etter det ene skuddet så var alt helt stille. Ingen ting å høre og ingen ting å se. Dette ble jeg en gang fortalt av en eldre tysk herremann som jeg kom i prat med på et tog i nærheten av Mannheim i Tskland. Han begynte å snakke med meg på grunn av at han mente jeg hadde nesten lik bart som Keiser Wilhelm. Han hadde vert soldat både i Norge og på østfronten under krigen. Men dette har lite med dagens jaktvåpen å gjøre. Kaliber 6.5x55 ble forbudt til storviltjakt i en periode, men i dag er både kulevekt og ladning stor nok til at anslagsenergien holder i masse vis. 6.5x55 er i dag lovlig å bruke på alt storvilt i Norge. Til dette kaliberet får du billig øvingsammo i de fleste skytterlag.
    1 poeng
  26. Det er bare å se på vekta, så skjønner man at Bergans Alpinist er myyye mer solid en Osprey Xenith. Spørsmålet er bare om du trenger en bombesikker sekk? Jeg har brukt Osprey Aether 85,Exos 58 og Hornet 48 (som alle er lettvektsmodeller) i noen sesonger nå og har aldri hatt noen problemer med spenner. Heller ingen andre slitasjeproblemer på sekkene. Bergans Alpinist tålar nok bedre de tyngste børene (25kg+), men til alt annet tror jeg Xenith vil være vel så behagelig.
    1 poeng
  27. Jeg har tilogmed en sånn der sykkelvest som er vindtett foran som jeg bruker under vandring. Ingenting som er råflott når det kommer til komfort. La heller pilsen bli igjen hjemme.
    1 poeng
  28. Jeg kan anbefale Tikka Lite SS 30-06. Hadde denne i flere år, før jeg solgte den brukt. Samler skuddene utrolig tett, koster lite, solid bygget, lett å bære, og lett å vedlikeholde. Pakken jeg solgte inneholdt støydemper, gjenging, montasje, kikkert, linsekopper til kikkert, og våpenkoffert. Totalt 12.000,- tok jeg for pakken. Demper alene koster nesten 4000,- ny, så det er mye god value i brukthandel.
    1 poeng
  29. Da er det lagt til, dere kan nå definere items som consumable.
    1 poeng
  30. Gode nyheter for Oslomarkas fineste skoger, og for dem som liker og ferdes i slike. Regjeringen har vernet 9 små eventyrskoger. Disse er verd et besøk. Områdene viser hvordan skog kan være, når den får stå i fred Sjekk bildet nederst på denne siden, nesten magisk https://www.regjeringen.no/nb/aktuelt/vern-av-9-skogomrader-i-oslomarka/id2401848/
    1 poeng
  31. En rundtur med fiskestangen i hånda i den nærmeste grønne lungen fra huset, med potensielt gode fiskeplasser rett på utsiden for vårfiske etter havets sølv. Ble heller lite i enden av stangen - jeg velger å skylde på vindretningen, på for lite vind, for mye vind og ingen vind. Det pleier å hjelpe på selvfølelsen Dog mye børstemark i fjæra tilsier at det skal være gode muligheter for fast fisk her innerst i fjorden. Jeg pakket sammen fiskeutstyret og gikk heller inn i skogen og nøt omgivelsen, løvskogene har en slik beroligende og eventyrlig atmosfære i seg som man kan drømme seg bort i. Gleder meg til blomstene begynner å spire på bunn her inne, da er det en vakker skue Men nå er det helg og satser på mye utetid med familien, ha en fin helg folkens
    1 poeng
  32. Eller nesten tre halvlitere! (for de av oss som liker å konsumere vekta i løpet av turen)
    1 poeng
  33. Etter å ha tilbringt noen turdøgn med Jan Erik i Femundsmarka og Øvre Dividal nasjonalpark kan jeg skrive under på at den mannen ikke bryr seg om mygg. Eller kanskje det er myggen som ikke bryr seg om han? Blodfattig?
    1 poeng
  34. Joda, bor i indre Troms, og har sett min andel av mygg jeg Er så heldig at jeg ikke reagerer noe særlig på myggstikk, så jeg har etterhvert gitt opp å holde den unna. Bruker myggnett på hodet slik at den ikke kommer inn i luftinntaket, men ellers overlever jeg.
    1 poeng
  35.     Sverige¹ kjem endeleg etter og frigjer kartdata opp til målestokk 1:50000 frå 1. januar 2016, omlag etter same modell som Noreg og Danmark har gjort tidlegare. ¹Sverige er del av resten av Europa, og skulle etter påstanden over, ha gjort dette for mange år sidan.
    1 poeng
  36. Jeg er langt på vei enig med deg, men det er en del ting med de aktivitetene de (tvillingene) nå har deltatt på som ikke kan anses som jakt i mine øyne, som å skyte alligator i bånd. Det samme gjelder villsvinjakt i Sverige og fasan- og hjortejakt i Danmark for ikke å snakke om troféjakt i Afrika. Det har ikke så mye med jakt som å skyte på blink eller ren avliving å gjøre. Sammenlignet med f.eks villreinjakt hvor en sniker seg innpå en flokk hele dagen for å komme i posisjon uten at viltet værer jegeren - det er jakt. Det krever faktisk litt list å jakte. I mine øyne. Og det er gledelig å se søstrene si at de ikke ønsker å skyte på blink i dyrehagen.
    1 poeng
  37. Det var meldt kjempevær til helgen og det måtte bare bli en ny tur. Etter den flotte, men fiskemessig bedrøvelig turen til Smøla, var det liten tvil om at sjøørreten fortsatt fristet. Etter å ha delt mine sorger til Jarle om elendig fiske så langt i vinter, lanserte han et forslag. Han fortalte om et flott område i Hundeidvik som absolutt skulle være verdt et besøk. Ikke nok med det. Han hadde selv observert sjøørret der. Til og med stor sjøørret. Med andre ord, førstehånds informasjon av beste sort. Det hørtes nesten for godt ut til å være sant. Det måtte bli en tur dit. Her skulle det være muligheter for fin fisk. Værmeldingen viste seg å treffe "spot on", skulle nesten tro det var sommer. Det var ikke lange biten å gå før teltet kunne slås opp. Eller telt er kanskje å overdrive. For anlednigen hadde jeg godt til innkjøp av en slags gapahuk med navn Backpacker 1, en lett og tilsynelatende praktisk sak som passet perfekt til en slik type tur. Prisen på 299 kr var ikke avskrekkende, til og med for en sunnmøring. Ny kåk. Etter leiren var etablert ble det som seg hør og bør opp til flere kaffikopper. Slagplanen om hvordan fisken skulle lures ble gjennomgått til det kjedsommelige, og etterhvert kunne første kast bli tatt. Undertegnede startet bra. En liten lyr ble landet, uten at jubelen stod i taket av den grunn. Lyr kunne være lyr, det var sjøørret som gjaldt. Ut på ettermiddagen bevegde vi oss et stykke bortover langs sjøkanten. Kast etter kast ble gjort, men ingen fisk. En nysgjerrig oter kom svømmende og fikk raskt skylden for å skremme vekk fisken. Den var bare to meter unna da den fikk øye på oss. Jeg rakk akkurat å knipse et par bilder før den stakk av. Kort tid etter kunne Jarle melde om at han hadde fisk på kroken, og jaggu var det en sjøørret han dro opp av vannet. Ikke værst. Ikke den største, men sjøørret var det. Ca 300 gram. Dette gjorde trua skyhøy og nye kast ble gjort. Men som så mange ganger før, ingenting. Jarle var i det solidariske hjørne og var flink til og presisere at det ikke var så nøye hvem som fikk fisken. Det var ikke han som fikk ørreten, men vi. Tja, må ærlig innrømme at jeg gjerne skulle fått en selv, men sånn ble det ikke. Når kvelden kom ble bålet fyrt opp og resten av kvelden gikk med på god mat og drikke. Det ble en krystallklar stjernehimmel og vi fikk til og med oss litt nordlys. Man trenger ikke å reise langt for å oppleve flott natur. Viktig med kaffi før fiskeriet kan starte. Feil fisk. Det speides. Dette var ikke vakringer etter fisk. Desverre. Så dukket det opp en oter. På det nærmeste var han to meter fra oss. Så satt den. Den var godt under minstemålet og fikk svømme videre. Lite sjøørret på meg. Kvelden nærmer seg og vi trekker oss tilbake til leiren. Gapahuken gjorde jobben. Det ble en flott kveld. Enda en lyr. Bålkos. Det ble en kjølig natt og når jeg våknet lå det et tydelig rimlag på bakken. Men med en solid sovepose og beskyttelsen fra gapahuken ble det ei behagelig natt. Det ble en rolig start på dagen som etterhvert ble avbrutt at det kom en del andre mennesker. Tydelig et populært område å besøke dette. Vi pakket sammen sakene og fisket noen timer til før vi ga oss. Det var kaldt før solen kom. Noen som var på utkikk etter en matbit. Sommerstemning. Ny lettvektskjele har kommet i hus. Et siste desperat forsøk før vi tok turen hjemover. Det ble virkelig en flott tur dette, og nok en gang ble det bekreftet at man ikke trenger å reise langt for å oppleve fin natur. Når det hele toppet seg med at Jarle, eller vi da, fikk sjøørret var det ingen grunn til å klage. Det frister med nye turer til sjøen. Vi får håpe at fisket blir bedre utover sesongen. Uansett er det herlig og kjenne at sommeren er på veg, og at fjellfisket snart kan begynne. En tur til Femundsmarka er under planlegging. Men først må jeg klare å lure en forbanna sjøørret. Det er vel ikke for kravstort? Vis artikkelen på bloggen
    1 poeng
  38. Er på tur hver dag jeg. Ikke alle turer like mye å skrive hjem om, men synes nå dette bildet er en god påminnelse til å komme seg ut.
    1 poeng
  39. Ikke i dag, men fredag. Hadde endelig klart å sette av tid for å ta meg en heldagstur på en ukedag igjen og planen for turen var å lete etter den flotteste og best vedlikeholdte og "hemmelige" koia i Østmarka, nemlig Kneika. Etter måneder med detektivarbeid hadde jeg en ganske god anelse om hvor denne lå Leverte ungene 08.00 i barnehage og skole og var i gang 09.00. Våren var godt i gang, men is på myrer og vann gjorde at det var enkelt å komme raskt innover til fots. Skaresnøen bar meg nesten hele turen, men det var 2 km der jeg sank gjennom for hvert skritt, det kan ha vært at elgen hørte noen gloser hvis den var i nærheten. En herlig tur som ble premiert med at jeg til slutt fant koia! Der ble det Fuizion Freeze Dried til lunsj, ikke like bra som Outdoor Gourmet Company synes jeg, men absolutt godkjent. Møtte som vanlig ingen, sjelden jeg gjør det når jeg er ute på en hverdag. Ettersom koia allerede er avbildet i boka Østmarka A-Å tenker jeg det er greit å legge ut bilde her også
    1 poeng
  40. Inspiration til din næste friweekend? Ny film om en efterårsweekend i packraft til Krokån i Halland, Sverige. Mere på: http://urbanpackrafter.com/Weekend-on-Krokan
    1 poeng
  41. frysetørket vom fra provit. skal du på langtur kan du supplere med vitamintilskudd som de også selger.
    1 poeng
  42. Noe ensidig fremstilt, dette. Noe av grunnen til at Marka er så ettertraktet som friluftsområde, er nettopp skogsdriften. Hvor mange hadde gått på ski eller syklet i marka uten skogsbilveiene? Ja, flatehugst og industriell skogsdrift er stygt, men det meste av Marka er tross alt privat eiendom hvor grunneier krever noe avkastning. Det meste av grana som hogges i Nordmarka blir bygningstømmer. Jeg synes det er helt OK at vi bygger med norsk tømmer i stedet for å importere fra Baltikum. Da må man tåle å se noen hogstflater og plantefelt. Men pent er det ikke..
    1 poeng
  43. Vedr Ringstind. Jo, forteltet er nok i minste laget på Ringstind. Men det er jo lett da. Selv har jeg et Hillebergs Akto og det er ikke ganske likt Ringstind. For å få litt tørr plass spenner jeg opp Jervenduken Original (er jo med likevel) som baldakin. Det funker bra. Jeg plasserer litt over midten av buen, slik at vannet renner "bakover"., På baldkinens bakside, den del som ligger oppe på teltet bruker jeg 3 stk, ca 10 cm brede remser fra et gammelt telt. Dette for at duken ikke skal slites. Foran bruker jeg barduner på vanlig måte, 3 i tallet. Edit. Gratulerer med teltkjøpet. Og jeg var litt for sent ute med innlegget, men kanskje andre kan bruke ideen.
    1 poeng
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.